Warsztaty fotograficzne

Grupa średnia w zeszły czwartek podczas warsztatów fotograficznych.📸🎞Szczególne podziękowania dla naszego kochanego wolontariusza- Adama za trafne podpowiedzi i niezbędny sprzęt! 😁👊📸🎞Ostatnie słoneczne dni🌳☀️

FlyPark 23.09.20r.

W tak wyjątkowym dniu, kiedy żegnaliśmy Absolwentów, wycieczka również musiała być wyjątkowa. Wybraliśmy się wypróbować nasze skrzydła i polatać we FlyParku. A tam radość z podniebnych lotów, próby wytrzymałości na byku, salta, skoki, walki na poduchy, słowem poczuliśmy swoją lekkość, zwinność, wytrzymałość i fantazję. Było niesamowicie. 🙂 Grupa starsza pozdrawia. 🙂

Wrotki grupy średniej 23.09.20r.

A tak się bawiła dzisiaj grupa średnia podczas wyjścia na nasze ulubione wrotki

Rok szkolny 2019/2020

Wycieczka grupy średniej do Pyrland Parku

Grupa średnia zaprasza na krótką fotorelację z zakończenia i podsumowania roku 2019/2020. Rewelacyjne 2,5 godz na kilku/kilkunastu metrach ponad ziemią

Park linowy miarą naszych sukcesów-22.06

Nareszcie spotkanie w realu. 🙂 Na zakończenie spotkań w AMICI grupa starsza spotkała się w Pyrland Parku i zmierzyła się z trudnym zadaniem pokonania przeszkód umieszczonych prawie w chmurach. Udało się!!!

Grupa starsza na gokartach

Z okazji Dnia Kobiet grupa starsza wybrała się na wycieczkę na tor gokartowy, a potem zajadali się pysznymi lodami w YOGOLAND’zie.

Ferie zimowe Amici – grupa średnia

• Dzień 1

Najpierw skakaliśmy na trampolinach we Fly Park, a potem próbowaliśmy nowych smaków i uczyliśmy się posługiwać pałeczkami w „Para Bar”.

• Dzień 2

Za nami już drugi dzień ferii! Jeździliśmy na łyżwach i oglądaliśmy w kinie piękną animację „Marona- psia opowieść”- grupa średnia poleca i zachęca do odwiedzania kin studyjnych;) Jedliśmy też największe kotlety schabowe na świecie! A że jako w świetlicy nie słodzimy herbaty od lat pozwoliliśmy sobie na deser z ogromną dawką cukru.

• Dzień 3

Leniwa i zimna niedziela? Brrrr!!!
Grupa średnia odwołała zimę i wybrała się do Poznańskiej Palmiarni na wyprawę pośród bananowców, kakaowców i innych egzotycznych roślin oraz zwierząt 🙂
No i na włoski obiadek. 🙂
Pozdrawiamy!

• Dzień 4

Jak tam Wasze ferie? 😉 bo My (grupa średnia) wykorzystuje czas na maxa! 😉 Warsztaty bębniarskie i kino świetlicowe.
Pozdrawiamy!!!

• Dzień 5

Dzisiejszy dzień spędziliśmy bardzo aktywnie: był basen, pokoje zagadek i oczywiście pyszne jedzenie.