Letnie półkolonie – grupa starsza

• DZIEŃ PIERWSZY

Pierwszy dzień wypoczynku letniego Grupy starszej był ekscytujący. Wspaniały posiłek w dobrej restauracji upamiętni się deserami lodowymi w kształcie róż, potem kino i trzymający w napięciu film, by zakończyć dzień na pysznym deserze w Yogolandzie . A to dopiero początek…

• DZIEŃ DRUGI

Drugi dzień wypoczynku letniego grupy starszej był nie mniej ciekawy: najpierw piracka przygoda na statku Statki Wycieczkowe „Bajka” i „Widmo” z Firmą Danimatoring , pyszny obiad w malowniczym zakątku nad Maltą, byśmy posileni mogli stoczyć wodną bitwę i następnie udać się do Pracowni Sztuki na bliskie rozmowy przy świecach. Były też wrotki, na naszych nogach aż zachęcały do akrobacji. Mieliśmy też odwiedziny małego Kacperka. 🙂 To był naprawdę udany dzień.

• DZIEŃ TRZECI

W trzecim dniu od rana pokonywaliśmy przeszkody w Parku Linowym i odpoczywaliśmy na poznańskich Termach Maltańskich. Dzień kończyliśmy pysznym i oryginalnym obiadem w indyjskiej restauracji. Było wiele okazji do współpracy, ale również relaksu 🙂

• DZIEŃ CZWARTY

Kolejny dzień wakacyjny dla grupy starszej obfitował w niemniej atrakcyjne aktywności. Najpierw grill w ogrodzie Pani Kasi i odwiedziny Mai 🙂 Następnie gokarty, super wyścigi, by następnie ukontentować się pysznym deserkiem w Kawiarni. To co wydarzyło się potem było nieziemskie. Podróż w głąb wyobraźni wraz z Mistrzem Gry RPG. Do tego warsztaty plastyczne, to dopiero przyjemność. 🙂

• DZIEŃ PIĄTY
  • DZIEŃ SZÓSTY

Ostatniego dnia wycieczka nad jezioro w Tucznie. Konno dojechaliśmy na plażę.Tafla jeziora zachęcała do przepłynięcia rowerkami wodnymi, toteż z ochotą skorzystaliśmy z takiej możliwości. Potem zabawy wodne i obiadek na plaży sprawiły nie mniej radości. Ukoronowaniem dnia były laserowe potyczki w lesie. Słowem cudowny czas i napełnienie energią na resztę wakacji…

Letnie półkolonie – grupa średnia

Basen, alpaki, pizza, laser…..🤔

W ten sposób grupa średnia, wraz z grupą młodszą, inauguruje tegoroczne półkolonie 🌴☀️🌴☀️🌴☀️

• DZIEŃ DRUGI

Drugi dzień półkolonii grupa średnia spędziła głównie na oglądaniu zwierząt i spacerowaniu. Była też przejażdżka Maltanką, gofry, lody, pizza i dużo śmiechu xD Do zobaczenia w poniedziałek!

• DZIEŃ TRZECI

Podczas trzeciego dnia półkolonii ćwiczyliśmy współpracę grupową rozwiązując zagadki w escape roomie, relaksowaliśmy się na seansie w kinie oraz jedliśmy największe kotlety schabowe na świecie!

• DZIEŃ CZWARTY

Dziś było dużo słońca, wody i zabaw zespołowych💜

• DZIEŃ PIĄTY I SZÓSTY

Ostatnie dwa szalone dni półkolonii grupy średniej za nami!😉 Kino, basen, pyszne jedzenie i super zabawa z Danimatoring to godne zakończenie wspólnych wakacji🌴☀️🥰