Wspólny czas grupy młodszej – 06.03.2021r.

W sobotę -06.03, grupa młodsza miała swój czas 😀 Stęsknieni za sobą, wiosną i wspólną zabawą – spędziliśmy aktywny, dobry dzień 🌞🏃⛹️🌷🧭Byliśmy w Space Amici, aktywności nie brakowało również na placu zabaw, na którym doskonaliliśmy nasze umiejętności taneczne, układ już znamy, przed nami dopracowanie synchronizacji 😉💃W grupie siła!!! 💪

Zdalne spotkanie grupy średniej

Dzisiaj odbyło się ostatnie spotkanie grupy średniej. Było trochę inaczej niż zwykle, ale jednak podobnie. Odpakowywaliśmy długo oczekiwane prezenty (czekały one w domach dzieci od soboty i niektórym było naprawdę ciężko wytrzymać, ale wszyscy dali radę). Składaliśmy sobie życzenia, zaprosiliśmy rodziców i tworzyliśmy kolejne piękne wspomnienia. Obyśmy w przyszłym roku mogli się spotkać przy wspólnym stole w świetlicy!

Przygotowania do Wigilii

W świetlicy AMICI trwają przygotowania do świąt. Nasza Wigilia w tym roku będzie inna niż wszystkie, ale nie mniej atrakcyjna i wesoła, bo w gronie przyjaciół. To co, że nie będziemy mogli się dotknąć, ale będziemy mogli się bardzo mocno wirtualnie przytulić. 😉 Jak co roku będą życzenia i paczki świąteczne dostarczone osobiście przez św. Mikołaja do domów naszych podopiecznych. Cały dzień będzie on kolędował od domu do domu, aby nikt nie został bez prezentu 🙂Życzymy wszystkim naszym SPONSOROM wspaniałych Świąt i uśmiechu na twarzach, ale przede wszystkim ZDROWIA. 🙂