Warsztaty aktorskie 30+

Jesteś w wieku około 30+ lat i czujesz, że nie spełniły się Twoje marzenia zostania aktorem? Nic straconego. Zapraszamy na warsztaty aktorskie, podczas których:

*odkryjesz, że potrafisz stworzyć swój własny tekst teatralny, scenariusz etiudy teatralnej

*poznasz różne techniki pracy aktora począwszy od gry w planie żywym po grę w teatrze czarnym, teatrze cieni, animację przedmiotu twardego, miękkiego, animację lalki

*wystąpisz we własnych etiudach wiele razy udowadniając sobie, ile potrafisz

*udoskonalisz emisję głosu

*poprawisz swoją dykcję

*pokonasz tremę podczas występów publicznych

*oswoisz swoje ciało, zapanujesz nad jego ruchem, wyrazem i z gracją przejdziesz do tańca i choreoterapii

* wyczarujesz scenografię, o której można pomarzyć, niepowtarzalną i jedyną w swoim rodzaju

*poznasz ludzi, pasjonatów, wyjątkowych, dla których życie nabiera kolorów w blasku sceny

*przeżyjesz niezapomniane chwile, które zostaną z Tobą na zawsze uwiecznione na pięknych, profesjonalnych zdjęciach

*poznasz się z pracą filmowca i posmakujesz pracy na planie filmowym

*wystąpisz w efekcie końcowym na dużej scenie i będziesz miał okazję posmakować oklasków zachwyconej publiczności!

Zajęcia raz na dwa tygodnie: pt. 18.00-21.00 i sobota 9.00 – 16.00

W czasie zajęć w cenie przerwa na kawę, w sobotę obiad i możliwość noclegu w Pracowni (karimaty) dla zamiejscowych.

Zajęcia w grupie trwają 4 miesiące i kończą się spektaklem na dużej scenie w Teatrze W Przejściu.

Termin: od marca do czerwca – semestr wiosenny oraz od września do grudnia- semestr zimowy.

Koszt 1 miesiąca: 20h – 370zł.

PASSA

W Pracowni Sztuk Scenicznych AMICI – PASSA – otworzyliśmy Scenę Kameralną naszego Teatru W Przejściu. Przygotowujemy się na rozpoczęcie prób do nowych spektakli oraz do naboru do Grupy teatralnej 30+. Okazuje się, że w każdym wieku można spróbować swoich sił na deskach sceny. Wszelkie informacje na naszej nowej stronie: https://passa.stowarzyszenie-amici.pl/

Zapraszamy 🙂

Scena kameralna Teatru w Przejściu