Dzień Matki w grupie starszej

Dzień Matki w grupie starszej był cudowny. Najpierw Kawiarenka Teatralna pod zielonym liściem 🙂, a następnie malowanie rodzinne, by potem wszyscy mogli przejść do Przedszkole nr 6 „Polne Kwiatki” – na uroczyste przekazanie wykonanego przez grupę starszą muralu. Podczas uroczystości Pani Dyrektor przedszkola Maria Gierłowska podziękowała naszym artystom i przekazała upominek. Wystąpił również Kuba Rajman z przepięknym utworem muzycznym, by potem rozpoczęła się zabawa dzieci. Nasi uczestnicy zajęć ofiarowali dzieciom kolorowanki i kwiatki z baloników oraz zapewnili zabawę z bańkami mydlanymi. To było niesamowite patrzeć na tyle radości w jednym miejscu. Potem wraz z Mamami powróciliśmy na deser lodowy do Pracowni Sztuki i wtedy nasza młodzież ofiarowała swoim Mamom w dniu ich święta własnoręcznie wykonane kwiatki i złożyła życzenia. Dobrze móc być tak prawdziwie z drugim człowiekiem. 🙂

Wielkanoc w grupie młodszej

Święta to dobra okazja by się spotkać, wspólnie porozmawiać i po prostu razem być 😉 Grupa młodsza mimo odległości i niemożności spotkania na żywo, spotkała się online, aby złożyć sobie życzenia, udekorować pisankę oraz rozwiązać parę zagadek Wielkanocnych 🥰💐 Było warto, bo przecież w grupie jest raźniej i w grupie jest siła! 💪 Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim duuuużo zdrowia, optymizmu i pogody, nie tylko tej za oknem 😉😁😉😁