Rok szkolny 2019/2020

Prace plastyczne dzieci

Lato w pełni, a na naszym placu Space AMICI pojawiają się prace plastyczne wykonane przez dzieci z osiedla. Dziękujemy, że traktujecie nasz plac jako zaproszenie do wspólnej twórczości. Oto nam chodzi właśnie, aby inspirować.🙂 Pozdrawiamy… 🙂

Konkurs malarski

Kochani, ogłaszamy kolejny Konkurs Malarski AMICI. Prace możesz przynieść każdego dnia po południu do Pracowni Umiejętności AMICI, os. Lecha 104a. 🙂 Po konkursie są do zwrotu. Malujemy farbami, temat dowolnie wiosenny 🙂 Format preferowany A -3 lub inny. 🙂 Zapraszamy do udziału wszystkich Artystów, niezależnie od wieku.

Regulamin str.1.
Regulamin str.2.
Formularz zgłoszeniowy
Oświadczenie Rodziców/ Opiekunów

Twórcze malowanie

Za nami kolejne spotkanie twórcze w ramach Space Amici. Mimo wczesnej pory, chętnych do chwycenia za pędzel nie zabrakło, a wśród nich najmłodszy z naszych dotychczasowych artystów, ale nie mniej utalentowany. Dziękujemy za Waszą obecność, wspólnie spędzony czas i piękno przelane na płótno!

Mikołajki

W tym roku Mikołajki przygotowane przez grupę starszą z Pracowni Umiejętności AMICI były zdecydowanie udane. Co prawda śniegu było jednaj niewiele, ale Mikołaj przyszedł, prezenty były, zabawy również, a i humory dopisywały. Szczególnie miłe były odwiedziny Elsy z Krainy Lodu. :)Space Amici znowu ożyło. Teraz poczekamy na Wiosenny Konkurs Malarski, aby spotkać się w przestrzeni otwartej. Czyli do zobaczenia wiosną…

Warsztaty plastyczne

Oto nasza fotorelacja z warsztatów plastycznych listopadowych na Space Amici – jeszcze w naszej Pracowni Umiejętności AMICI. Przybyła nasza utalentowana młodzież, Absolwenci i Rodzice. Wszyscy, którym w duszy odzywa się chęć tworzenia i wiek nie ma naprawdę żadnego znaczenia.

Zaproszenie na Mikołajki

Wszystkie dzieci zapraszamy na nasze MIKOŁAJKI. Tylko u nas będzie padał śnieg, będą odwiedziny postaci z Krainy Lodu i będą zabawy i słodkości. Zapraszamy! 🙂 Wstęp wolny.